Rondleiding

Vrijblijvende rondleiding

We zijn trots op onze vestigingen en geven u graag een vrijblijvende rondleiding.

Tijdens deze rondleiding laten we onze locatie zien, hoe we werken en stellen we je voor aan onze begeleiders. Een rondleiding is altijd vrijblijvend, en kosteloos. We beantwoorden tijdens de rondleiding graag al jullie vragen en hebben alle tijd voor jullie.
Onze beloftes

Opvang wanneer u het nodig heeft
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Onze locaties

Kids Talent Bladel

August Vermeijlenlaan 1
T: 0497-369537
bladel@kidstalent.nl

Kids Talent Europalaan Bladel

Europalaan 79B
T: 0497-769000
europalaan@kidstalent.nl

Kids Talent Hapert

Kerkstraat 46
T: 0497-843246
hapert@kidstalent.nl

Kids Talent Oirschot

Nieuwstraat 10 + 10a
T: 0499-570397
oirschot@kidstalent.nl

Kids Talent 'Oirschot Buiten'

Hoolkot 2a
T: 0499-323935
oirschot@kidstalent.nl

Leidsters gaan zeer persoonlijk te werk. Weten alles omtrent het kind en hebben in moeilijke periode, zoals bij ons met langdurige ziekte, ook oprechte interesse in thuissituatie. Zijn altijd bereid te helpen waar nodig.


Op mailtjes wordt altijd zeer snel gereageerd en dat vind ik erg positief!De leidsters hebben altijd tijd om even te luisteren en persoonlijke aandacht te geven. Ook geven ze de kinderen ook de aandacht die ze nodig hebben. Echt lieve schatten!!Wat ik heel prettig vind van Kidstalent is de kleinschaligheid en de betrokkenheid. Als ik bel naar Bladel weet vrijwel elke leidster meteen wie ze aan de telefoon hebben terwijl ons dochtertje daar maar 1 dag per week komt.Vooral de flexibiliteit in opvanguren is fantastisch! En allemaal heel betrokken en vriendelijke leidsters. Voelt vertrouwd.
Onze kinderen gaan al vanaf dat ze baby zijn naar kidstalent en nu alweer naar de BSO. Ik ben uitermate tevreden over de opvang. Er word veel aangeboden bij de BSO, koken, musical, breakdance, zelfs clicksport waar anders onze kinderen niet heen konden gaan. Super tevreden. Super team.