Tarieven

Tarieven 2023

Je kan per week je eigen planning bepalen en betaalt alleen de minuten die je nodig hebt!
Bij Kids Talent betaalt je per minuut en niet per dagdeel! Als je bijvoorbeeld om 16:00 je kind ophaalt dan hoeft je niet standaard tot 18:00 te betalen. Hierdoor bespaart je elke dag per kind een hoop geld en dat komt terug in een veel lagere maandfactuur.

Kids Talent is zeer Flexibel !

De tarieven per uur laten zich tussen de kinderdagverblijven vaak goed vergelijken maar dan ben je er nog niet want nog belangrijker is natuurlijk hoeveel uur je moet afrekenen. Als je de hele dag van 11 uur dient te betalen maar je gebruikt maar 8 uur dan scheelt je dat elke dag 3 uur. Maar als je elders een dag niet komt dan betaalt je toch 11 uur opvang. Dat is echt niet nodig bij ons. Bij Kids Talent betaal je de dag niet als je die niet nodig heeft. Doordat er per uur wordt afgerekend worden ook onnodige kosten vermeden. Hierdoor kan je tot honderden euro's per maand besparen.

Afhankelijk van de opvangdagen die je nodig hebt maken wij afspraken voor de dagen waarop je alle vrijheid hebt zelf te plannen wanneer je wil (via ons inlogportaal). Als je op een dag opvang zou willen hebben waarin je normaal gesproken niet komt dan kan je altijd contact opnemen met de opvanglocatie om alsnog op deze dag te plannen.

HET STANDAARD CONTRACT:     Simpel en handig !
€ 8,85 KDV (0 tot 4 jaar) BSO 52-weken
(inclusief vakantiedagen 8:00-18:00)
(afwijkende tarieven indien een school eerder uit is dan 15:00)

Prijs per uur: € 8,85 € 8,85 € 8,55
Tijden 7:00-12:30 12.30-18:00 Schooldagen 15:00-18:00; Vakantiedag 8:00-18:00
Bedrag per maand per dag € 210.9 € 210,90 € 178,12 per maand
Gemiddeld aantal uur per maand 23,83 uur 23,83 uur 20 uur p/mnd
 - De jaarkosten voor de opvang zijn verdeeld over 12 gelijke maandelijkse betalingen.
 - Het contract kan per de 1ste of de 16de van de maand gewijzigd worden (melding voor de 16de van de maand).
 - Opvang na schooltijd (ook op woensdagen). De studiedagen worden apart gerekend.
 - Er kan maximaal 6x per jaar een opvangdag geruild worden als er plek is (binnen 1 maand, tijdige opgave, niet voor de feestdagen).

DE UREN-BUNDEL:     Makkelijk als de opvang regelmatig wisselt!
€ 9,80 U kunt volledig flexibel boeken (geen vaste urenblokken).
15 uur p/mnd
 • Je kan een vast bedrag per maand opgeven voor de kinderopvangtoeslag en toch heel flexibel blijven. Je betaalt iedere maand het uren van de bundel.
 • De uren die over zijn neem je gewoon mee naar de volgende maand en zijn in totaal 6 maanden geldig (incl. de maand van afname).
 • Als je uren-tegoed op is en je gebruikt in die maand meer opvanguren dan worden deze uren tegen het tarief van de 'flexibele uren' afgerekend.
 • Bij contractwijziging (stopzetting, urenverlaging- of urenverhoging) komen de niet gebruikte uren te vervallen. Wijzing alleen mogelijk per 1ste v/d maand.
 • De planning van de benodigde opvanguren geef je zelf door via ons inlogsysteem op onze site voor woensdag 23.00 uur voor 2de week erop (10 dagen van tevoren).
 • De opvangbundel is niet geldig voor 7.00 en na 19.00 en niet op zaterdagen, zon- en feestdagen. Buiten de normale openingstijden wordt er 1,5 x het tarief in rekening gebracht
 • De uren die je gebruikt buiten de door jou geplande tijden worden tegen het tarief van de 'flexibele uren' gefactureerd.
 • # Bij de 100+ comfort-bundel betaal je slechts het bundeltarief als u meer opvang gebruikt. Dat geldt ook voor de tijd buiten de geplande uren op de dag zelf (tussen 7:00 en 19:00 uur).
30 uur p/mnd
45 uur p/mnd
60 uur p/mnd
75 uur p/mnd
90 uur p/mnd
100 uur + comfort #
 • Mocht u last-minute opvang nodig hebben (extra opvang in een lopende week), dan bedraagt de opslag € 1,- per uur, naast het bundeluur. Dit is alleen op het laatst mogelijk wanneer er een plek vrij is op de groep.
 • Afhankelijk van de gekozen bundel zijn er vaste plandagen beschikbaar. Je kan dan zelf in het ouderportaal plannen en de opvang is direct gegarandeerd. Mocht je toevallig op een andere dag opvang nodig hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen.

FLEXIBELE UREN:     Opvang op maat !
€ 10,80 Als je geen opvang nodig hebt, dan betaalt je niets
 • Je betaalt alleen de uren die je geboekt hebt (per kwartier afgerond)
 • Als je voor 7:00 of na 19:00 boekt of als je langer dan jouw geplande tijd blijft dan worden deze uren tegen 'losse uren' gefactureerd (1,5 x het normale tarief).
 • De boeking van de opvang geef je zelf door via ons inlogsysteem op onze site voor woensdag 23:00 uur voor 2de week erop (10 dagen van tevoren). De dagen voor de vrije planning wordt in onderling overleg afgesproken. Voor de 'gesloten' opvangdagen kunt u via de mail een verzoek indienen en kan daarna, indioen mogelijk, definitief gemaakt worden.

Incidentele uren: Voor onverwachte extra opvang!
€ 11,25 Ook als je het niet verwacht, dan zijn wij er altijd.
 • Je hoeft niet van te voren te boeken. Wij proberen de opvang ook op het laatste moment mogelijk te maken.


Contractmogelijkheden bij Kids Talent

Binnen Kids Talent wordt met verschillende contracten gewerkt. Al deze contracten hebben hun eigen uurtarief. Onze uurtarieven zijn zeer scherp, waardoor je de meest flexibele opvang tegen de meest gunstige prijs kan afnemen. Daarnaast heb je de mogelijkheid verschillende contracten met elkaar te combineren. Zo krijgt je precies wat je nodig hebt!

Onze beloftes

Opvang wanneer je het nodig hebt
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Aanvraag/wijziging contract

Informatieboekje
Hierin staan de praktische zaken hoe de opvang
dagelijks verloopt.
Klik hier voor het informatieboekje

Grote gezinnen korting
Als je meer dan 3 kinderen op de opvang hebt dan hebben wij voor jou een aantrekkelijke korting!
Klik hier voor meer informatie.


Kinderopvang toeslag
Klik hier voor meer informatie over
kinderopvangtoeslag

Aanvraag voor start opvang of wijzigen van contract
Voor het aanvragen van opvang voor je kind kan je deze aanvraaglink gebruiken. Voor een wijziging van het contract van je kind(eren) kan je deze link gebruiken. Wijzigingen dienen uiterlijk voor de 16de van de maand ingeleverd te zijn.

Ook voor extra afgenomen uren kinderopvangtoeslag!
Mocht je flexibele uren afnemen of naast je bundel nog extra uren afnemen dan kan je hiervoor ook kinderopvangtoeslag ontvangen. Na het einde van het jaar ontvangt je een jaaropgave waarop ook deze uren zijn vermeld en deze gebruik je voor de definitieve opgave voor de kinderopvangtoeslag.

Mocht je regelmatig flexibele uren afnemen dan kan je ook op basis van een maandelijks gemiddelde deze alvast als voorschot aanvragen. Uiteraard is het mogelijk tussentijds een wijziging van je toeslagvoorschot aan te vragen mocht blijken dat het gemiddelde aantal uren gedurende het jaar noemenswaardig wijzigt.

Poolse & Engelse uitleg van de contracten
Click here for a short english translation of the contracts and the dayly rhyrhm:
English translation


Kliknij link do polskiego tłumaczenia umów i rytm dni:
Polskie tłumaczenie

Betalen per minuut

Bij Kids Talent betaalt je per minuut en niet per dagdeel!