Over Kids Talent

Je bent van harte welkom bij
Kids Talent kinderopvang

Bij Kids Talent kan je altijd terecht voor de opvang van je kinderen. Wij zijn altijd open en bieden een unieke opvangformule. Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang. De opvang van Kids Talent richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden. Zo geven wij de baby's, dreumessen (1-2 jaar), peuters (vanaf 2 jaar) en kinderen vanaf 3 jaar specifieke zorg en aandacht die zij nodig hebben en sluiten met de specifieke groepen aan op de leeftijd.

Kids Talent is zeer flexibel in het opvangen van uw kinderen. Je kan bij Kids Talent zelf de opvangtijden plannen, zonder vaste dagdelen of breng - en haaltijden. Afhankelijk van de opvangdagen die je nodig hebt maken wij afspraken voor de dagen waarop je alle vrijheid hebt zelf te plannen wanneer je wil (via ons inlogportaal). Als je op een dag opvang zou willen hebben waarin je normaal gesproken niet komt dan kan je altijd contact opnemen met de opvanglocatie om alsnog op deze dag te plannen. Deze unieke opvangmethode maakt dat Kids Talent zowel voor kind als ouder het perfecte adres is voor kinderopvang. Neem gerust contact met ons op voor vragen, een oriënterend gesprek of om een afspraak te maken samen met je kind(eren).

Mocht je je kind willen aanmelden voor het kinderdagverblijf of de BSO dan zouden we jullie willen vragen dit zo vroeg mogelijk te doen zodat wij er bij onze beschikbaarheid rekening mee kunnen houden.

Bereken zelf de kosten voor opvang

Door onze verschillende contract mogelijkheden betaal je nooit teveel

De beloftes van Kids Talent

Opvang wanneer u het nodig heeft

Wij hebben ruime openingstijden en bieden een unieke opvangformule. Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang.

Lagere rekening door betaling per uur

Bij Kids Talent betaal je per minuut en niet per dagdeel! Als je bijvoorbeeld om 16:00 je kind ophaalt dan hoef je niet standaard tot 18:00 te betalen. Hierdoor bespaar je elke dag per kind een hoop geld en dat komt terug in een veel lagere maandfactuur.

Huiselijk en betrokken

De opvang van Kids Talent richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden. Zo geven wij de baby's, dreumessen (1-2 jaar), peuters (vanaf 2 jaar) en kinderen vanaf 3 jaar specifieke zorg en aandacht die zij nodig hebben en sluiten met de specifieke groepen aan op de leeftijd.

Opvang

Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang. De opvang van Kids Talent richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden.

Kinderdagverblijf

Meer informatie

Peuterprogramma

Meer informatie

Mogen wij je onze unieke locaties laten zien?

We zijn trots op onze kinderopvang locaties en we geven je graag een rondleiding over onze locaties